Overzicht behandelingen

Gratis Prothese Check

Gratis Prothese Check bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Heeft u een kunstgebit en wilt u zeker weten dat het nog goed past en functioneert? Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem bieden wij een gratis prothese check aan. Onze ervaren tandprothetici controleren uw kunstgebit op slijtage, pasvorm en functioneren. Door regelmatig uw prothese te laten controleren, voorkomt u ongemakken en zorgt u voor een langere levensduur van uw kunstgebit.

Waarom een gratis prothese check?

 • Voorkom irritaties en pijn door een slecht passend kunstgebit
 • Verleng de levensduur van uw prothese
 • Ontvang deskundig advies en onderhoudstips

Hoe werkt het?

Onze gratis prothese check is eenvoudig en snel. Maak een afspraak bij onze praktijk in Haarlem en laat uw prothese door onze experts controleren. Na de check ontvangt u een uitgebreid advies over eventuele aanpassingen of onderhoud.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis prothese check bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem en ervaar zelf het verschil!

Een (nieuw) kunstgebit

Een Nieuw Kunstgebit bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Bent u op zoek naar een nieuw kunstgebit dat perfect past en er natuurlijk uitziet? Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem bent u aan het juiste adres. Onze deskundige tandprothetici hebben jarenlange ervaring in het aanmeten en vervaardigen van hoogwaardige kunstgebitten die zorgen voor een stralende glimlach en optimaal draagcomfort.

Waarom kiezen voor een nieuw kunstgebit bij ons?

 • Persoonlijke aandacht en advies op maat
 • Gebruik van de nieuwste technieken en materialen
 • Natuurlijke uitstraling en perfect draagcomfort

Ons proces

Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem starten we met een uitgebreide intake en mondonderzoek. Vervolgens maken we een afdruk van uw mond of gebruiken we moderne 3D-scantechnologie voor een nauwkeurige pasvorm. Na een aantal pas-sessies ontvangt u uw nieuwe kunstgebit dat perfect past en aan uw wensen voldoet.

Ervaar het verschil

Kies voor een nieuw kunstgebit bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag en geniet weer van zorgeloos eten, praten en lachen. Maak een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen aan een nieuw kunstgebit.

Reparaties Kunstgebit

Reparaties Kunstgebit bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Is uw kunstgebit beschadigd of zit het niet meer zo comfortabel als voorheen? Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem bieden wij snelle en vakkundige reparaties van uw kunstgebit aan. Onze ervaren tandprothetici staan klaar om uw prothese te herstellen zodat u weer kunt genieten van een perfect passende en functionerende prothese.

Waarom kiezen voor kunstgebit reparaties bij ons?

 • Snelle service, vaak klaar terwijl u wacht
 • Deskundige reparaties voor een langere levensduur van uw kunstgebit
 • Persoonlijke aandacht en advies op maat

Veelvoorkomende reparaties

 • Herstellen van scheuren of breuken in het kunstgebit
 • Vervangen van ontbrekende of beschadigde tanden
 • Aanpassen van de pasvorm voor meer comfort

Hoe werkt het? Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem begrijpen we hoe belangrijk uw kunstgebit voor u is. Daarom bieden we snelle en efficiënte reparaties, vaak binnen een dag. Maak een afspraak of kom langs met uw beschadigde prothese en wij zorgen ervoor dat deze snel en vakkundig wordt hersteld.

Laat uw kunstgebit repareren bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag en geniet weer van een comfortabele en goed functionerende prothese. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Klikgebit

Klikgebit bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Heeft u moeite met een loszittend kunstgebit? Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem bieden wij de oplossing: het klikgebit. Een klikgebit, ook wel implantaatgedragen prothese genoemd, wordt op implantaten in uw kaak bevestigd voor optimale stabiliteit en comfort.

Waarom kiezen voor een klikgebit?

 • Geen last meer van een loszittend gebit
 • Verbeterde kauwfunctie en spraak
 • Meer zelfvertrouwen en comfort

Hoe werkt het? Onze specialisten plaatsen eerst de implantaten in uw kaak. Na de genezing wordt uw klikgebit op deze implantaten bevestigd. Dit zorgt voor een stevige en stabiele pasvorm die voelt als natuurlijke tanden.

Ontdek het gemak Een klikgebit bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem betekent zorgeloos genieten van uw maaltijden en gesprekken. Maak een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een klikgebit.

Digitale Prothese

Digitale Prothese bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Maak kennis met de toekomst van tandprotheses: de digitale prothese. Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem maken we gebruik van geavanceerde 3D-technologie om een perfect passend kunstgebit te ontwerpen zonder het ongemak van traditionele afdrukken.

Voordelen van een digitale prothese:

 • Nauwkeurige pasvorm dankzij 3D-scanning
 • Sneller proces en minder afspraken
 • Hoog comfort en natuurlijke uitstraling

Hoe werkt het? We beginnen met een digitale scan van uw mond, die we gebruiken om een exact model van uw prothese te maken. Deze methode is sneller en biedt een hogere precisie dan traditionele methoden.

Ervaar het verschil Kies voor een digitale prothese bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag en geniet van een perfect passende en comfortabele prothese. Maak een afspraak voor meer informatie.

Rebasing

Rebasing bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Heeft uw kunstgebit zijn oorspronkelijke pasvorm verloren? Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem bieden we rebasing aan, een methode om de pasvorm van uw kunstgebit te verbeteren zonder een geheel nieuwe prothese te maken.

Voordelen van rebasing:

 • Verbeterde pasvorm en comfort
 • Verlengt de levensduur van uw kunstgebit
 • Snelle en efficiënte behandeling

Hoe werkt het? Tijdens het rebasing-proces wordt de binnenkant van uw bestaande prothese vernieuwd om beter op uw tandvlees aan te sluiten. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm.

Kies voor comfort Laat uw kunstgebit rebasing uitvoeren bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag en ervaar opnieuw het comfort van een perfect passend kunstgebit. Maak een afspraak voor een consult.

Garantie en nazorg

Garantie en Nazorg bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem staan we voor kwaliteit en service. Daarom bieden we uitgebreide garantie en nazorg voor uw kunstgebit. Wij zorgen ervoor dat u ook na de behandeling tevreden blijft met uw prothese.

Wat houdt onze garantie en nazorg in?

 • Garantie op materialen en pasvorm
 • Regelmatige controle en onderhoud
 • Persoonlijke begeleiding en advies

Onze aanpak Wij bieden nazorgprogramma’s aan om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit altijd optimaal functioneert. Dit omvat periodieke controles en eventuele aanpassingen voor een blijvend perfecte pasvorm.

Zorgeloos genieten Kies voor de zekerheid van garantie en nazorg bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag en geniet van een langdurig comfortabel kunstgebit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Frame prothese

Frame Prothese bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Heeft u slechts enkele tanden verloren en zoekt u een stabiele oplossing? Een frame prothese kan de perfecte oplossing zijn. Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem bieden we duurzame en comfortabele frame protheses aan die uw glimlach herstellen.

Waarom kiezen voor een frame prothese?

 • Stevige pasvorm en langdurige oplossing
 • Natuurlijke uitstraling en comfort
 • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden

Hoe werkt het? Een frame prothese bestaat uit een metalen basis die aan uw natuurlijke tanden wordt bevestigd. Dit zorgt voor extra stabiliteit en comfort, terwijl de prothese een natuurlijke uitstraling behoudt.

Herstel uw glimlach Kies voor een frame prothese bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag en herstel uw zelfvertrouwen met een stevige en comfortabele oplossing. Maak een afspraak voor meer informatie.

 

Partiële prothese

Partiële Prothese bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem

Heeft u enkele tanden verloren en zoekt u een flexibele oplossing? Bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag in Haarlem bieden wij partiële protheses aan, die een deel van uw gebit vervangen zonder een volledige prothese.

Voordelen van een partiële prothese:

 • Herstelt uw glimlach en kauwfunctie
 • Flexibele en comfortabele pasvorm
 • Eenvoudig te verwijderen en schoon te maken

Hoe werkt het? Een partiële prothese bestaat uit kunsttanden bevestigd aan een kunststof of metalen basis, die aan uw natuurlijke tanden vastklikt. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm.

Natuurlijke oplossing Kies voor een partiële prothese bij Tandprothetische Praktijk Merkelbag en geniet weer van een complete glimlach. Maak een afspraak voor een consult en ontdek de mogelijkheden.