Behandelingen

Alle behandelingen
onder één dak

Algemene tandheelkunde

Krijg de beste zorg voor uw gebit met onze uitgebreide diensten in algemene tandheelkunde. Graag zien we u twee keer per jaar bij onze praktijk.

Vullingen

Herstel uw glimlach met onze duurzame en esthetisch verantwoorde vullingen. We gebruiken hoogwaardige materialen.

Wortelkanaalbehandeling

Verlicht pijn en red uw tand met onze professionele wortelkanaalbehandelingen. We zorgen voor een comfortabele en effectieve procedure.

Facgins

Verbeter de uitstraling van uw tanden met hoogwaardige facings voor een stralende glimlach. Ontdek nu de mogelijkheden voor uw gebit!

Tanden bleken

Geef uw glimlach een frisse, witte uitstraling met onze veilige en effectieve bleekbehandelingen. Wij helpen u het stralende resultaat te bereiken waar u van droomt.

Kroon-en brugwerk

Herstel en versterk uw gebit met ons hoogwaardige kroon- en brugwerk. We zorgen voor een perfecte pasvorm en een natuurlijk ogend resultaat.

Kindertandheelkunde

Zorg voor de gezonde glimlach van uw kind met onze vriendelijke en geduldige kindertandheelkunde. We maken tandartsbezoeken leuk en stressvrij voor de kleintjes.

Implantologie

Krijg een permanente oplossing voor ontbrekende tanden met onze deskundige implantologie. Wij herstellen uw gebit en zelfvertrouwen met precisie.

Prothetiek

Verbeter uw mondgezondheid en esthetiek met onze op maat gemaakte protheses. We zorgen voor een comfortabele en natuurlijk ogende pasvorm.

Extracties

Laat problematische tanden veilig en pijnloos verwijderen door ons ervaren team. We zorgen voor een snelle en comfortabele genezing na de extractie.

Pijnklachten

Verlicht uw tandpijn snel met onze spoedbehandelingen. Ons team staat klaar om uw pijnklachten effectief en zorgzaam aan te pakken.

Gebitsreiniging

Houd uw glimlach stralend en gezond met onze grondige gebitsreinigingen. Ons team verwijdert tandplak en tandsteen voor een fris en schoon gevoel.

Tandvleesbehandeling

Bescherm uw mondgezondheid met onze deskundige tandvleesbehandelingen. Wij behandelen en voorkomen tandvleesproblemen voor een sterk en gezond gebit.

Voorlichting & advies

Blijf goed geïnformeerd over uw mondgezondheid met onze voorlichting en advies op maat. We geven u de kennis en tips die u nodig heeft voor een gezond gebit.

Angst behandeling

Voelt u zich nerveus voor een tandartsbezoek? Ons begripvolle team is gespecialiseerd in het omgaan met angstige patiënten. We bieden een kalmerende en veilige omgeving om uw zorgen weg te nemen.

Bent u op zoek naar een tandarts in Maarssen en omgeving? Dan bent u bij onze praktijk van harte welkom. 

Contactgegevens
Copyright © Tandartspraktijk Bisonstaete