Vergoedingen

Mondzorgkosten

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar vergoedt de basisverzekering de meeste behandelingen. Tandheelkundige zorg voor volwassenen zit niet in het basispakket.

Een aanvullende tandartsverzekering wordt vaak afgesloten. Deze dekt de tandartskosten (deels) tot een bepaald maximumbedrag per jaar. Overweeg om bij ixorg de échte risico’s af te dekken.

Álleen wanneer u uw rekening niet in één keer kunt betalen, bieden wij u de mogelijkheid een betalingsregeling te treffen met Infomedics. Dit kan bij rekeningen vanaf €50,-. Houd er rekening mee dat aan onze betalingsregeling kosten zijn verbonden, deze zijn €5,- per termijn.

Als u een tandartsverzekering hebt verrekend ons factoringbedrijf Infomedics eerst uw rekening met uw verzekeringsmaatschappij.  U hoeft dus niet het volledige bedrag voor te schieten, alleen van de eventuele eigen bijdrage ontvangt u vervolgens een nota op uw huisadres.

Als u geen tandartsverzekering heeft ontvangt u van ons factoringsbedrijf Infomedics de nota voor uw behandeling op uw huisadres.

Als er onverhoopt een betalingsachterstand is opgetreden bij ons factoringbedrijf verzoeken wij u die voor uw volgende behandelingen te voldoen.

Op de rekening staan alle handelingen die zijn uitgevoerd. Deze handelingen hebben een code die bestaat uit een letter en cijfers met een summiere omschrijving. De website Mondzorgkosten geeft uitleg over de codes en de tarieven.

Als u vragen heeft over de rekening die u heeft gekregen kunt u gerust contact opnemen.

Contact
Snel menu
Openingstijden

Website door Irmedia