Contact

E-mail

info@mondzorgpraktijkplein.nl

Telefoon

+31 6 15417592

1068 TB Amsterdam

Osdorpplein 582 

Social media

Routebeschrijving

Mondzorg Plein bevindt zich in het Zorgplein Osdrop Unit 7. Op de 1e etage boven de Lidl op het Osdorpplein. Je kan de ingang van het Zorgplein op twee manieren bereiken:

  1. Hoofdingang vanaf Osdorpplein;De hoofdingang van het Zorgplein bevindt zich aan de zijkant van het gebouw tegenover de Jumbo-ingang. Er is een roltrap waarmee je direct op het Zorgplein uitkomt.
  2. Zijingang naast Lidl; *ook voor minder valide: Kom je vanaf de straatkant dan kun je naast de ingang van de Lidl direct ingang Zorgplein in. Loop naar binnen naar de lift – ga naar de 1steetage – loop vervolgens de parkeergarage uit naar rechts, richting de schuifdeuren. Even lopen door de parkeergarage en je ziet het bord: Ingang Zorgplein Osdorp.

Zorgplein Osdorp is perfect bereikbaar. Tram 1 en tram 17 vertrekken vanaf tramhalte Amsterdam Centraal. Vanaf Amsterdam Lelylaan bent u binnen 10 minuten met de tram bij het Osdorpplein voor een bezoek aan het Zorgplein Osdorp.

Buslijnen: Lijn 61,63 en 69, halte Ruimzicht

Tramlijnen: Lijn 17, halte Ruimzicht en halte Osdorpplein
Lijn 1, halte Meer en Vaart/Lelylaan

U kunt direct parkeren aan het Zorgplein Osdorp (1ste etage): De Heros parkeergarage ingang bevindt zich links van de Lidl, waarbij de auto op de eerste etage geparkeerd wordt.

Osdorpplein 571
1068 TB Amsterdam