Ons team

Mondhygiënistepraktijk Ede

Maak kennis met ons hele team

Jona Koeiman

Mondhygiënist

Tekst volgt nog. 

Mieke Thijssen

Mondhygiiënist

In juli 2008 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de opleiding voor mondhygiëne in Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Nu werk ik alleen nog bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Het leuke aan werken als mondhygiëniste vind ik het contact met mensen en samen werken aan een gezond gebit. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Edith de Gier-Koops

Mondhygiënist

Ik heb in 1999 de opleiding tot mondhygiënist afgerond. Daarna heb ik gewerkt in twee algemene praktijken en bij de afdeling kaakchirurgie in ziekenhuis gelderse vallei. Sinds 2001 ben ik werkzaam als docent op de opleiding voor mondhygienisten in Nijmegen. Sinds september 2008 ben ik ook werkzaam bij de mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygienisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Janneke Boeijen

Mondhygiënist

Tekst volgt nog. 

Süreyya Zürri

Mondhygiënist

In juli 2018 ben ik als mondhygiëniste afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk begonnen met werken in een algemene tandartspraktijk. Vanaf april 2020 kom ik het team Mondhygiënisten praktijk Ede versterken op de maandagen en vrijdagen (in de toekomst de donderdagen). Ik ben een erg
leergierige mondhygiëniste die vaak cursussen, trainingen en congressen volgt en kennis deelt met andere mondzorgkundige zorgprofessionals. Hierdoor ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de mondzorg en probeer ik ze zo goed mogelijk toe te passen in de behandelingen. Wat mijn beroep voor mij zo aantrekkelijk maakt is dat elk
mens uniek is en hierdoor elk behandeling anders is. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM) en sta ik ook ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Lineke Koster

Mondhygiiënist

Binnenkort meer informatie. 

Yvonne Boone

Assistente

Sinds augustus 2008 ben ik werkzaam bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik heb 10 jaar ervaring als tandartsassistente. Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een goede en gezellige praktijk waar u zich als patiënt prettig zult voelen. Graag sta ik u te woord voor al uw vragen en het maken van afspraken.

Monique Smelt

Assistente

Voor een nog betere bereikbaarheid van de praktijk ben ik vanaf november 2013 werkzaam als assistente bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik hoop een antwoord op uw vragen te kunnen geven en eventueel een afspraak voor u in te plannen.