Over ons

Female patient at dental procedure using dental drill in modern dental clinic

Over ons

Bij Mondhygiëne praktijk Ede vinden we kwaliteit, klantgerichtheid en plezier van groot belang.

We maken gebruik van geavanceerde apparatuur om uw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Door voortdurende bijscholing en training blijven we op de hoogte van de meest recente kennis en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Op deze manier kunnen we samenwerken om uw gezonde en stralende glimlach te bereiken op een professionele en aangename wijze.

Ons team

Maak kennis met ons hele team

Jona Koeiman

Mondhygiënist

Tekst volgt nog. 

Mieke Thijssen

Mondhygiiënist

In juli 2008 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de opleiding voor mondhygiëne in Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Nu werk ik alleen nog bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Het leuke aan werken als mondhygiëniste vind ik het contact met mensen en samen werken aan een gezond gebit. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Edith de Gier-Koops

Mondhygiënist

Ik heb in 1999 de opleiding tot mondhygiënist afgerond. Daarna heb ik gewerkt in twee algemene praktijken en bij de afdeling kaakchirurgie in ziekenhuis gelderse vallei. Sinds 2001 ben ik werkzaam als docent op de opleiding voor mondhygienisten in Nijmegen. Sinds september 2008 ben ik ook werkzaam bij de mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygienisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Ingrid Stemmerich

Mondhygiënist

In juni 1995 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Na deze opleiding heb ik eerst vierenhalfjaar in het Militair Hospital Utrecht gewerkt op de afdeling kaakchirurgie. Dat was een goede ervaring met verschillende werkvelden. Daarna heb ik bij diverse tandartspraktijken gewerkt. De afgelopen vijftien jaar heb ik mijn eigen praktijk gehad. Kortom 24 jaar ervaring. Mijn specialiteit is parodontologie en angstbehandeling. Naast mijn werk als fotograaf ben ik vanaf half oktober 2019 parttime werkzaam in de gezellige mh-praktijk Ede. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM).