Mondhygiëne en preventie

img_servicesdetail-RWTU9TD.jpg

Mondhygiëne en preventie

Bij Mond & Zo geloven we sterk in de kracht van mondhygiëne en preventieve zorg. Een goede mondgezondheid begint met regelmatige controles en het nemen van preventieve maatregelen. Ons ervaren team van mondhygiënisten en tandartsen staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het behouden van een gezonde glimlach.

Tijdens uw periodieke controles en gebitsreinigingen zorgen we voor grondige inspectie, verwijdering van tandplak en tandsteen, en voorlichting over mondhygiënepraktijken. We bieden advies op maat en leren u de beste technieken voor tandenpoetsen, flossen en mondspoeling.

Door regelmatige controles kunnen we potentiële problemen vroegtijdig opsporen en behandelen, waardoor ernstigere complicaties worden voorkomen. We begrijpen dat elke patiënt uniek is, dus we stellen een persoonlijk behandelplan op dat past bij uw behoeften en levensstijl.

Bij Mond & Zo streven we naar uw mondgezondheid en het behoud van uw natuurlijke tanden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een gezonde en stralende glimlach.

Bij Mond & Zo spelen onze mondhygiënisten en preventie assistentes een essentiële rol in uw mondgezondheid. Onze mondhygiënisten zijn experts in het reinigen van uw gebit, verwijderen van tandplak en tandsteen, en het behandelen van tandvleesaandoeningen. Ze bieden ook waardevolle adviezen en instructies voor een goede mondhygiëne.

Onze preventie assistentes ondersteunen de mondhygiënisten en tandartsen bij het uitvoeren van periodieke controles en gebitsreinigingen. Ze helpen bij het nemen van röntgenfoto’s, noteren medische gegevens en geven u praktische tips voor een gezond gebit.

Samen zorgen onze mondhygiënisten en preventie assistentes ervoor dat uw mondgezondheid optimaal blijft. Ze zijn toegewijd aan het voorkomen van tandheelkundige problemen en het bevorderen van een gezonde glimlach.

Maak vandaag nog een afspraak bij Mond & Zo en laat onze mondhygiënisten en preventie assistentes u helpen bij het bereiken en behouden van een stralende mondgezondheid.

Bij Mond & Zo adviseren we regelmatige bezoeken aan de mondhygiëniste voor een optimale mondgezondheid. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en mondgezondheid, wordt meestal een interval van 3 tot 6 maanden aanbevolen. Onze deskundige mondhygiënisten zullen uw gebit grondig reinigen, tandplak en tandsteen verwijderen en u voorzien van waardevolle adviezen over mondhygiëne. Door regelmatige controles en gebitsreinigingen kunnen we tandvleesaandoeningen en andere problemen vroegtijdig opsporen en behandelen. Het resultaat? Een gezonde en stralende glimlach waar u trots op kunt zijn. Maak vandaag nog een afspraak bij Mond & Zo en geef uw mondgezondheid de aandacht die het verdient.

Bij Mond & Zo worden de mondhygiënebehandelingen voor kinderen volledig vergoed vanuit de basisverzekering. We begrijpen hoe belangrijk het is om kinderen de beste tandheelkundige zorg te bieden zonder financiële zorgen. Onze ervaren mondhygiënisten zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde en zorgen voor een kindvriendelijke en comfortabele ervaring. Door regelmatige bezoeken aan de mondhygiënist kunnen tandheelkundige problemen bij kinderen vroegtijdig worden opgespoord en behandeld, waardoor ze een goede mondgezondheid behouden. Maak vandaag nog een afspraak bij Mond & Zo en geef uw kinderen de zorg die ze verdienen, zonder extra kosten.

Mond & Zo Brusselpoort