(onzichtbare) beugel

(onzichtbare) beugel

Een onzichtbare beugel, ook bekend als een "aligner" is een moderne en discrete manier om orthodontische problemen te corrigeren en een prachtige glimlach te bereiken. In tegenstelling tot traditionele metalen beugels, maakt een onzichtbare beugel gebruik van doorzichtige, op maat gemaakte aligners om je tanden geleidelijk te verschuiven naar de gewenste positie.

Hier zijn enkele van de voordelen van een onzichtbare beugel bij Tandartspraktijk de Hunze:

  1. Onzichtbaarheid: In tegenstelling tot traditionele beugels zijn onzichtbare beugels nauwelijks zichtbaar voor anderen. Je kunt zelfverzekerd blijven lachen terwijl je glimlach geleidelijk wordt gecorrigeerd.

  2. Comfortabel dragen: Onzichtbare beugels zijn glad en veroorzaken geen irritatie aan je wangen of lippen. Ze zijn comfortabel om te dragen, zelfs tijdens gesprekken en maaltijden.

  3. Verwijderbaarheid: Je kunt je onzichtbare beugel gemakkelijk verwijderen voor maaltijden en poetsen, waardoor je geniet van een normale eetervaring en een optimale mondhygiëne behoudt.

  4. Effectiviteit: Onzichtbare beugels zijn zeer effectief bij het corrigeren van diverse orthodontische problemen, van scheve tanden tot overbeet en onderbeet.

  5. Persoonlijke zorg: Bij Tandartspraktijk de Hunze bieden we persoonlijke begeleiding en zorg op maat gedurende je hele behandelingsproces. We streven ernaar om aan al je individuele behoeften te voldoen.

Contact
Snel menu
Openingstijden

Website door Irmedia